Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Bohusläningen

6c

Från Ängås skola
Antal elever: 22

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Sidouppdrag

Arbeta som journalist åt Kurre

Sök upp några som är tillsammans; på jobbet, hemma, på fritiden, i föreningen, i skolan eller var det nu kan vara. Ta en bild och skriv en bildtext som berättar vad de gör.  Ta också reda på varför personerna på bilden tycker att det är bra att vara tillsammans.

Klassens bidrag

Jag ska skriva om hur det är att gå upp till skolan på morgonen för mig.

Varje skoldag går jag upp klockan 6 på morgonen. Jag har ett system och det är: först borstar jag tänderna sen tvättar jag mig sen borstar jag håret och sen äter jag frukost och sen plockar jag i ordning allt till skolan (om jag inte redan gjort iordning allt till skolan kvällen innan). Klockan 5 över sju måste jag till bussen den stannar utanför mitt hus kvart över och mina skor är tröga så det tar en stund (oftast följer min mamma med ut). Sen när jag har sagt hejdå till mamma och gått in i bussen brukar jag sätta mig långt fram i bussen och snacka med mina kompisar, jag åker buss 6. Sen klockan 7,40 stannar bussen utanför skolan och jag går av med mina kompisar och fortsätter till mitt klassrum. 

mvh från Aline.D i klass 6c på ängås skola     p.s 6c på ängås rockar d.s

Kommentar från Kurre:

Tack Aline! Det är alltid roligt att få veta lite hur det går till hemma hos människorna. Jag tycker nog att du måste gå upp alldeles för tidigt, men det är ju bra att du har så bra koll på morgonrutinerna. Fast du får ju göra något åt de tröga skorna.
/Kurre

Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: