Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Helsingborgs Dagblad, Landskrona Posten, Nordvästra Skåne

4

Från Västra Karups skola
Antal elever: 17

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Sidouppdrag

Berätta om fritiden

Kurre är nyfiken på de fritidsaktiviteter som finns där du bor. Tänk om det finns något spännande eller annorlunda som Kurre kan sätta in i Hassel-Bladet?

Du kan antingen berätta om en aktivitet som du är med i, eller intervjua någon, gammal eller ung, som håller på med något som verkar roligt.
Glöm inte att Kurre gärna vill ha bilder som du har ritat eller tagit med din kamera.

Uppdraget ger en guldnöt.

Klassens bidrag

Hej Kurre!
Vi heter Clara och Cassandra och ska berätta om Ridning och Showdance...

Jag heter Clara och har ridit sen jag var 3 år.
När jag var 3 år började jag på shetlansponny sen när jag blev lite äldre började jag rida lite större ponnyer. Nu är jag 10 år och har en sköthäst som heter Tinkerbell och är en c-ponny.
Jag siktar mest mot hoppning men man kan också sikta mot dressyr och terräng. Terräng är när man är ute i skogen och hoppar. Man måste vara lite hästvan och tycka om hästar.

Jag heter Cassandra och har dansat sen jag var 5 år. Jag dansar något som heter showdance,när man dansar showdance så gör man avancerade steg och är i en grupp. Min danslärare heter Marianne Strandberg. Hon har olika typer av dans som irländska, ballet och showdance m.m. Sen efter man har gjort stegen så sätter man ihop en dans och sedan blir det uppvisning på scen.
Hälsningar Clara och Cassandra klass 4 Västra Karups skola!

Kommentar från Kurre:

Tack för två jättefina intervjuer. Om ni kunde fixa några bilder till ridningen och dansen skulle jag gärna vilja publicera intervjuerna på Hassel-Bladet.
/Kurre

Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: