Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Mediekompass Skaraborg - NLT, SLA, MT, HT och Skb


2-3

Från Jungs friskola
Antal elever: 15

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Sidouppdrag

Berätta om en intressant person

Det finns många intressanta personer som aldrig hamnar i tidningen. Du känner säkert någon som har något spännande arbete eller gör något annorlunda på sin fritid. Det kan också handla om någon som har varit med om något speciellt, har en speciell förmåga, samlar på något ovanligt ...

Intervjua honom eller henne, skriv en text och skicka den till Kurre. Glöm inte bilden! Uppdaget kan utföras av en eller flera elever eller hela klassen tillsammans.

Klassens bidrag

Vi har haft vår busschaufför Helen här på besök. Hon kan mer än att köra buss. Hon är jägare också. Hon berättade för oss om hur det är att vara jägare, vad man behöver ha på sig och packa ner i ryggsäcken. Det bästa med att jaga tycker hon är att få vara ute i naturen med sina hundar. Den här veckan kör hon inte skolbussen. Hon sitter på pass i skogen istället. Spännande att höra om hon skjutit nån älg. Tycker ni ekorrar att det är läskigt i skogen under jakten?

Kram Syrenernas bybarn

Kommentar från Kurre:

Nej inte läskigt, men jag sitter och högt upp och håller koll på vad som händer och varnar så gott jag kan. Vi djur håller ihop när det gäller!

Kurre

Uppladdat material:

Den uppladdade filen/bilden kan inte hittas på servern

Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: