Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Hallands Nyheter

Nätet, år 4-5

Från Fageredsskolan
Antal elever: 11

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Miniparlament

Lust att läsa

  


Gillar du att läsa böcker?


» Extern inspiration till det här uppdraget

Klassens bidrag

Jag tycker det är ganska kul att läsa men läser inte så mycket. Men det kan vara för att jag inte hittat så många roliga böcker.

Jag tycker att man borde läsa mer böcker. Jag tycker att det är roligt att läsa men jag gör det inte så mycket. Det är bra att barn läser och inte bara sitter framför datorn.

Av: Elin Anadersson  

 

Jag tycker att det är bra att man läser men jag själv läser inte jätte ofta. Men när en tjej i klassen berättade om tre böcker av en författare blev jag fast. Det gäller att hitta en bok som passar dig. Därför tycker jag det är ganska bra.

Av: Maja Bengtsson

 

Jag brukar läsa lite varje kväll och tycker det är skönt och det är ett väldigt bra tips för dom som vill läsa mer eller lite efter skolan. Jag läser en serie som heter mitt livs farliga liv.

Alma Bengtsson *

 Jag älskar böker och jag älskar att läsa. Jag tycker värkligen att dom ska satsa på att få mer barn att läsa. 

Tova stark*

Jag tycker det är kul att läsa om det är någon bra bok. Men om den är tråkig eller tjatig så vill jag inte läsa den.

Leon Johansson

 

                                           Alfred Richardsson

 Jag tycker inte det är jette kul att läsa böcker precic men i skolan tycker jag att det är roligt och så måste man ju läsa då. och det jäller att man har en bra bok för anars är det inte kul. om man ska välja på att läsa eller att köra fyrjuling då köe jag ju hälst fyrjuling om vi säger så.

 

Jag tycker mycket om att läse det är jätte kul. Men om en bok inte är rolig så brukar jag sluta läsa för då är det inte rolig. Men anars tycker jag att det är jatte roligt att läsa. Det är som att komma in i en annan värld.    Ida Bengtsson

jag tycker mycket om att läsa det är roligt. Men jag tycker att det spelar någon roll vad det är för bok. För den ska vara bra. det var der för svarade jag så här.

Casper Andersson 

Jag tycker det är bra för jag tycker själv är dålig på att läsa och att man inte läser böker på mobil eller ipad att man läser riktiga böker istället.

                   Amelia blomster

jag tcker att man ska läsa böcker för att man lär sig att läsa då. Om man inte läser böcker då kan man inte läsa i framtiden.

Statistik

Starkt ja Tjejer: 4, Killar: 0 36 %
Svagt ja Tjejer: 2, Killar: 2 36 %
Svagt nej Tjejer: 0, Killar: 3 27 %
Starkt nej Tjejer: 0, Killar: 0 0 %

Kommentar från Kurre:

Jag blev mycket glad över alla bra och ärliga kommentarer till läsning. Hoppas att ni kommer att hitta många bra och roliga böcker att läsa i fram tiden.

/Kurre


Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: