Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Mediekompass Skaraborg - NLT, SLA, MT, HT och Skb


4-6 Cerise

Från Arentorps skola
Antal elever: 30

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Sidouppdrag 2

Kurres geografibok

Sätt din hembygd på kartan i Kurres geografibok. Skriv om intressanta platser och människor eller annat som du tycker är roligt att berätta om.

Klassens bidrag

Kurres geografibok

Hej Kurre!

Jag tycker att en av mina grannar är väldigt intressant. Han är jättetrevlig och går ut med vår hund varje dag. Han gillar att ELDA upp saker i hans tunna. Han går nästan aldrig in i sitt hus, utan är bara i sin verkstad. Det är aldrig någon som vet vad han gör, han bara är där dag ut och dag in. Han är vindögd och stammar lite men han är väldigt snäll. Han är visserligen speciell men han är det på sitt eget sätt, och det är det som gör hans personlighet. Jo förresten jag glömde nästan, jag och min granne bor utanför Vara i Arentorp.

Med vänliga hälsningar  Jenna Naess från klass 4 Cerise.

Kommentar från Kurre:

Hej! Det låter som om din granne Bosse är ett "orginal". Så brukar vi säga om personer som går sin egen väg och lever på ett ovanligt sätt. De personerna är ofta väldigt uppskattade men väcker också nyfikenhet hos andra. Roligt att ni har en sådan härlig person i Arentorp. Kul att Bosse ville ställa upp på bild.Hälsningar Kurre


Uppladdat material:

Detta är min granne Bosse!



Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: