Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Hallandsposten

5

Från Mellbystrandsskolan
Antal elever: 22

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Sidouppdrag 2

Kurres geografibok

Sätt din hembygd på kartan i Kurres geografibok. Skriv om intressanta platser och människor eller annat som du tycker är roligt att berätta om.

Klassens bidrag

Hembygd

Laholm bäst på att bygga bostäder!
Vi har läst i Hallandsposten att Laholm är en av de bästa kommunerna i Sverige på att bygga nya och fräscha bostäder. Det tycker vi är en solklar förbättring, nu kan ju fler familjer flytta in i Laholm.

Ny tränare i Falkenberg!
Det är såklart Henrik Larsson! Det behövde de nog inför Allsvenskan nästa år. Henke Larsson har varit proffsspelare i storklubbar som Helsingborgs IF, Barcelona, Manchester United och Celtic. Hans modersklubb är Högaborg. Det är där han är född. Vi är mycket glada att han kommer till Falkenbergs FF.

Nu är det julmarknadstider!
Julen är här igen och det firar Wapnö med en mysig julmarknad. Mer än 150 utställare kom till Wapnö för att sälja sina produkter, de var ett nytt rekord för Wapnö julmarknad, det såldes allt från hästkorv till glaskonst.

Presstationen.se!
Jorden är en ömtålig boll i rymden säger vi inne på Presstationen. Alla människor runt om i värdlen delar på ansvaret för att jordbollen ska vara frisk och en bra plats att leva på. Runt 500 klasser deltar i Presstationen. Så står det i en artikel som vi har läst i Hallandsposten och vi är en av dom som deltar i tävlingen.

Kommentar från Kurre:

Så bra! Där fick ni med information från flera platser i Halland. På Wapnö har jag en kusin  och hon trivs mycket bra bland alla kor som finns där.

/Kurre


Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: