Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Göteborgs-Posten

3 A

Från Kyrkenorumskolan
Antal elever: 17

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Temauppdrag

Oss emellan

För att leva ett bra liv måste vi tillsammans hjälpas åt i samhället. Människor emellan ska kunna lita på att alla gör sitt bästa och att alla får vara delaktiga. Berätta för Kurre hur du tycker att vi lyckas.

Temaperioden avslutas 27 oktober.
» Förslag på hur ni kan jobba

Klassens bidrag

Vi i vår klass har valt ut några artiklar vi tyckte handlade om vardagshjältar.

Kommentar från Kurre:

Vilka bra val ni har gjort. Stor variation från vardagsänglar som hjälper ormar till de som engarerar sig för att få bort våldet. 
Han som cyklar för att få oss att tänka på klimatförändringen ska vi komma ihåg till nästa uppdragsperiod. Då handlar det mycket om naturen och klimatet.

/Kurre


Uppladdat material:

Hej Kurre!

Vi i vår klass har valt ut några artiklar vi tyckte handlade om vardagshjältar. Vi valde artiklar som handlade om oroliga händelser och hur polis, ambulans och brandkår samarbetade för att hjälpa människor. Vi valde också ut artiklar som handlade om hur de boende i Biskopsgården ordnade olika grupper och demonstrationer för att få bort våldet. En annan artikel handlade om hur de tig hand om hasselsnokar för att se till att de inte blir utrotningshotade. Vi hittade också en artikel om en man som skulle cykla för att uppmärksamma de smältande polarisarna. Vi tycker att det är vardagshjältar för att de försöker göra det bättre för någon.



Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: