Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Norra Halland, Kungsbacka

2 Sjöstjärnan

Från Åsaskolan
Antal elever: 17

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Miniparlament

Måste man göra ett arbete för att få veckopeng eller månadspeng?

Specialkommentarer

Klassens bidrag

Vi har många bortresta i klassen så vi har pratat om hur vi som är här tänker i frågan och skall prata vidare om detta när alla är tillbaka. De flesta tyckte att man skulle hjälpa till hemma för att få pengar. Det vore skönt att slippa, men kändes inte riktigt rätt. :)

Så får jag mina pengar.

Jag får veckopeng varje vecka. Jag behöver inte göra något ting för att få pengarna. Jag brukar få pengar av farfar, farmor och så får jag av mamma och pappa.Ibland får jag pengar av mormor och morfar.

 Av Sophia.

Jag brukar hjälpa min mamma och pappa typ som att i bland gör jag frukost till min mamma och i bland hjälper jag min pappa med olika saker och i bland städar jag mitt rum och när jag är duktig då får jag mera pengar.   

Tyrell  

Jag måste hjälpa till hemma för att jag ska få veckopeng. Varje vecka får jag 30 kr om jag har hjälpt till hemma. Min lillasyster får 15 kr i veckopeng. Jag sparar mina pengar som jag får.

Filippa

Jag får 30 kronor i veckopeng av pappa och för dom får jag köpa godis eller spara dom ock köpa  nåt annat till exempel en leksak.

Anton

Statistik

Starkt ja Tjejer: 5, Killar: 5 59 %
Svagt ja Tjejer: 3, Killar: 3 35 %
Svagt nej Tjejer: 0, Killar: 1 6 %
Starkt nej Tjejer: 0, Killar: 0 0 %

Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: