Uppladdning pågår...
Anmäl din skolklass Bli en Kurre-kurir
Tävlar i område Mediekompass Skaraborg - NLT, SLA, MT, HT och Skb


5

Från Levene Skola
Antal elever: 25

« Tillbaka till klassens sida på Presstationen


Temauppdrag

Lyssna på mig

I tidningen kan du läsa om vad som händer där vi bor. För att du och alla andra ska trivas och må bra måste vi hjälpas åt att berätta hur vi vill ha det i samhället. Nu är Kurre nyfiken på vad du tycker.

Se förslag på arbetssätt | Hämta lärarhandledning

Temaperioden avslutas 26 oktober.

Klassens bidrag

Hej Kurre

Vi har pratat om nyheter för många och för några och vi gjorde bildcollage av tidningsbilder. Det här var nyheter för många väder, presstionen, kändisar, kultur afta i vara, tecknadeserier, svenska bland dödade i frankrike, robinson är tuffare psykiskt, USA:s presidentval, viktigt för många att skörden blir bra, långareds morden, gammal motorolja är dåligt för motorn, husanonnser. 

Dom här nyheterna tycker vi är viktigare för några men inte så många 80-talsparty för gamlingar, att någon fyller år, när någon har dött, loppis, ger inte borgenslån till nytt konstgräs, information om olicka fotbollsmatcher, Lisbeth har haft måleriet vid sidan av jobbet.

 

MVH klass 5 Levene

Kommentar från Kurre:

Vad ni har läst och diskuterat! Jag vet att det är ett bra sätt att lära sig om samhället. Hoppas att ni tycker att det varit ett roligt arbete också. Ni är värda var enda guldnöt. Hälsningar Kurre


Kommentarer


Skriv en kommentar till klassens arbete!

Ditt namn:

Din e-postadress:: *

Din kommentar: